Voordelen voor de behandelaar

Als letselschadebehandelaar bent u verantwoordelijk voor het betreffende dossier. Dat betekent: informatie verzamelen, controleren, doorzenden en archiveren. De slimme functionaliteit van LetselDossierOnline neemt een groot deel van deze taken over, zodat u kunt focussen op de professionele ondersteuning van het letselschadeslachtoffer.

 

Overal direct overzicht

Waar u ook bent, LetselDossierOnline is overal en altijd toegankelijk. Zo heeft u te allen tijde direct overzicht in de status van uw zaak.

 

Sneller resultaat voor het slachtoffer

De efficiency van LetselDossierOnline versnelt het schaderegelingstraject aanzienlijk. Dat betekent: meer overzicht, snellere bevoorschotting, snellere afhandeling en dus ook minder stress voor het slachtoffer.

 

Professioneel naar alle partijen

Als dossierbehandelaar verstrekt u betrokken partijen de autorisatie die hun positie vereist: wel/niet inzien, wel/niet toevoegen, wel/niet erkennen etcetera. Dit vergroot uw professionele uitstraling.

 

Realtime schadeoverzicht

U ziet per direct welke schadeposten zijn opgevoerd, welke in behandeling zijn en welke reeds zijn erkend/voorgeschoten. Dit alles inclusief automatische realtime renteberekening.

 

Forse besparing archiefkosten

Archiveren is een tijdrovende en kostbare bezigheid. LetselDossierOnline bespaart u bovendien de fysieke ruimte en minimaliseert uw administratieve werkzaamheden.

Geïnteresseerd?

Vraag de aantrekkelijke staffelkortingen op en meld u aan voor een gratis proeflicentie van LetselDossierOnline.